Boek hier uw topverblijf

“Wij komen maandelijks minstens 2 keer bij rivers dineren. Altijd super tevreden over het lekkere eten en de bediening is echt heel supervriendelijk, op en top in orde! Een echte aanrader jullie zaak om sfeervol en lekker te eten. Doe zo voort.”

– Ronny Hamers

Service

Kwaliteit

Klantvriendelijk

Hotel Sluis


Home ยป Hotel Sluis

Wilt u overnachten in een prachtig hotel in Sluis? Bekijk dan zeker de mogelijkheden die Rivers Hotel & Restaurant in Sluis te bieden heeft. Wij beschikken over verschillende superieure kamers waarbij u een prachtig uitzicht heeft op het water. Bovendien kunt u in ons restaurant genieten van een van de heerlijke gerechten die u treft op onze veelzijdige menukaart. Ook kunt u ontspannen op een verwarmd terras met een lekker drankje in uw hand. Wij zien u graag bij Rivers Hotel & Restaurant!

Overnachten bij Rivers Hotel & Restaurant in Sluis is een uitstekende keuze

Rivers Hotel & Restaurant is gevestigd in een van de mooiste panden van de Zeeuwse plaats Sluis. In dit fraaie pand kunt u optimaal genieten van een of meerdere overnachtingen. Wij beschikken over hotelkamers die zijn voorzien van alle gemakken: van een comfortabel bed tot een heerlijke douche en van wifi tot een prachtig uitzicht. U heeft de keuze uit de volgende twee kamers:

  • Comfort Deluxe Kamer;
  • Suite Deluxe/Appartement.

Als u besluit te overnachten bij Rivers Hotel & Restaurant in Sluis, dan kiest u voor een van de mooiste hotels in de omgeving.

Last minute overnachten bij een van de hotels in omgeving Sluis

Heeft u spontaan besloten om een weekendje naar Zeeland te gaan? Zoekt u een last minute hotel in de omgeving van Sluis? Of moet u binnenkort voor zaken richting Zeeland? Dan kunt u uiteraard een last minute overnachting boeken bij Rivers Hotel & Restaurant in Sluis, mits er nog een kamer vrij is. Overnachten bij ons betekent dat u overnacht in een van de meest luxueuze hotels in Sluis en omgeving. Wij geven namelijk iedere gast een warm welkom!

Genieten van een etentje en een lekker drankje

Komt u overnachten bij een van de hotels die omgeving Sluis rijk is, bij Rivers Hotel & Restaurant, of wilt u een avondje uit eten? Dan geniet u in ons restaurant van de heerlijkste gerechten en drankjes. Wij bieden u een veelzijdige en met zorg samengestelde menukaart aan. In ons sfeervol restaurant en op ons verwarmd terras serveren wij huisgemaakte tapas, voor-, hoofd- en nagerechten, lekkere cocktails en natuurlijk zoetigheden.

Boek vandaag nog uw overnachting

Met wat voor gezelschap u ook bij ons langskomt, wij kijken uit naar uw bezoek! Boek uw (last minute) overnachting in een van de hotels in de omgeving van Sluis, Rivers Hotel & Restaurant, en geniet van een prachtige omgeving. U kunt uw hotelkamer of tafel reserveren door te bellen naar +31 (0)117 461 438.

Neem nu contact met ons op