Boek hier uw topverblijf

Notice: Undefined variable: endResult in /var/www/vhosts/rivers.nl/httpdocs/assets/extras/link-integratie/includes/output-plugin.php on line 79

“Hallo we zijn er vandaag geweest en het eten was hemels en een heel vriendelijke bediening , we gaan zeker terug .
doe zo verder , bedankt”

– Geert en Anja

Service

Kwaliteit

Klantvriendelijk

Hotel Zeeland


Home » Hotel Zeeland

Zoekt u een (last minute) hotel in het prachtige Zeeland? Dan is een verblijf in Rivers Hotel & Restaurant in Sluis een echte aanrader. Wij beschikken over verschillende kamers en appartementen waarbij u een mooi uitzicht heeft op het water. Daarnaast kunt in ons restaurant of op ons verwarmd terras genieten van een hapje en een drankje. Bij Rivers Hotel & Restaurant geven wij u een hartelijk welkom!

Mooi gelegen hotel in Zeeland biedt superieure kamers aan

Rivers Hotel & Restaurant in Sluis, provincie Zeeland, is gevestigd aan het water in een van de fraaiste panden van de omgeving. Hier kunt u genieten van een of meerdere overnachtingen waar het u aan werkelijk niks te kort komt. Iedere kamer, of u nu kiest voor de Comfort Deluxe Kamer of Suite Deluxe/Appartement, is voorzien van een tal van faciliteiten. Denk hierbij aan een comfortabele boxspring, luxe douche en toilet, televisie en draadloos internet. Bovendien is bij iedere (last minute) boeking bij Rivers Hotel & Restaurant in Zeeland het ontbijt inbegrepen. Zo kunt u ’s ochtends genieten van een heerlijk vers ontbijtbuffet.

Reserveer uw hotelkamer vandaag nog

Wilt u de spontaan en last minute omgeving van het gemoedelijke Zeeland ontdekken en een hotel boeken? Wilt u zich culinair laten verwennen op een van de terrassen die Sluis rijk is? Of gaat u een van de vele fietsroutes afleggen? Boek vandaag nog uw (last minute) hotelkamer bij Rivers Hotel & Restaurant in het prachtige Sluis, provincie Zeeland. Bel naar +31 (0)117 461 438 voor het doorgeven van uw reservering of voor het stellen van uw vragen over ons hotel. Wij hopen u binnenkort te mogen verwelkomen!

Andere vonden de volgende artikelen ook interessant

 

Neem nu contact met ons op