Boek hier uw topverblijf

“Hallo we zijn er vandaag geweest en het eten was hemels en een heel vriendelijke bediening , we gaan zeker terug .
doe zo verder , bedankt”

– Geert en Anja

Rruim terras

7/7 geopend

Parkeer voor maar €3,- per dag

Een gezellig hotel in Zeeland


Home » Hotel Zeeland

Zoekt u een (last minute) hotel in het prachtige Zeeland? Dan is een verblijf in Rivers Hotel & Restaurant in Sluis een echte aanrader. Wij beschikken over verschillende kamers en appartementen waarbij u een mooi uitzicht heeft op het water. Daarnaast kunt in ons restaurant of op ons verwarmd terras genieten van een hapje en een drankje. Bij ons hotel voelt u zich pas echt thuis!

Dit mooi gelegen hotel in Zeeland biedt superieure kamers aan

Rivers Hotel & Restaurant in Sluis, provincie Zeeland, is gevestigd aan het water in een van de fraaiste panden van de omgeving. Hier kunt u genieten van een of meerdere overnachtingen waar het u aan werkelijk niks ontbreekt. Al onze kamers, of u nu kiest voor de Comfort Deluxe Kamer of Suite Deluxe/Appartement, zijn voorzien van tal van faciliteiten. Denk hierbij aan een comfortabele boxspring, luxe douche en toilet, televisie en draadloos internet. Bovendien is bij iedere (last minute) boeking bij ons hotel in Zeeland het ontbijt inbegrepen. Zo geniet u ’s ochtends van een heerlijk vers ontbijtbuffet met alles erop en eraan.

Reserveer uw hotelkamer vandaag nog

Wilt u spontaan en last minute de omgeving van het gemoedelijke Zeeland ontdekken en een hotel boeken? Wilt u zich culinair laten verwennen op een van de terrassen die Sluis rijk is? Of wilt u graag overnachten in een romantisch hotel? Boek vandaag nog uw (last minute) hotelkamer bij Rivers Hotel & Restaurant in het prachtige Sluis, provincie Zeeland. Bel naar +31 (0)117 461 438 voor het doorgeven van uw reservering of indien u nog vragen heeft over ons hotel. Wij hopen u binnenkort te mogen verwelkomen!

Liever telefonisch reserveren?

Bel +31 (0)117 461 438

Neem nu contact met ons op