Boek hier uw topverblijf

 
 
 
 

}

Dagelijks voor iedereen toegankelijk tussen 8:00 en 10:30

Voor slechts €17,50 onbeperkt ontbijten

Overheerlijk ontbijten in Sluis


Home » Ontbijten in Sluis

Ook zonder overnachting bent u van harte welkom om bij ons te komen ontbijten. Loop tussen 8.00 uur en 10.30 uur gerust binnen en maak onbeperkt gebruik van onze rijkelijk gevulde buffetten of reserveer uw tafel via deze website.  

Wilt u na een overnachting lekker onbeperkt ontbijten bij Rivers Hotel & Restaurant in Sluis, provincie Zeeland? Wilt u uw verjaardag eens op een speciale manier vieren? Of hebt u graag een brede selectie aan producten als u gaat ontbijten? Kies dan voor het heerlijke ontbijt dat wij serveren. Als u bij ons overnacht, hoeft u ’s ochtends alleen maar langs onze buffetten te lopen om vele lekkernijen op uw bord te leggen. Ontbijten in Sluis, provincie Zeeland, is nergens zo lekker en uitgebreid als bij ons.

Onbeperkt ontbijten in Sluis: geniet van een uitgebreid ontbijtbuffet

Heeft u een overnachting geboekt bij Rivers Hotel & Restaurant, gevestigd in Sluis? Dan is er ook de mogelijkheid om te genieten van het ontbijt. Iedere ochtend kunt u een vers en onbeperkt ontbijtbuffet verwachten waar u gegarandeerd niets tekortkomt. Zo kunt u onbeperkt ontbijten met onder andere diverse soorten brood, eieren, croissants, yoghurt, verschillende vlees- en kaaswaren, maar ook lekkere koffie, thee en sap ontbreken niet bij een ontbijt bij Rivers Hotel & Restaurant in Sluis, Zeeland.

Voldoende parkeergelegenheid

Als u met de auto aankomt bij ons hotel, hebben wij voor u een heel eenvoudige parkeerservice. U kunt namelijk parkeren bij Klokstraat 15, een parkeerplaats van een collega-restaurant. Deze parkeerplaats is maar 500 meter wandelen van ons adres. Daarbovenop bedragen de kosten maar €4,- per dag, een stuk voordeliger dan andere parkeergelegenheden. Maakt u tijdens uw verblijf graag een uitstapje met de auto? Dat is geen enkel probleem. U bent namelijk vrij om de parking zo vaak u wenst te verlaten zonder extra kosten. Voor de fietsers die een nachtje blijven slapen, is er ook een elektrisch oplaadpunt aanwezig.

Wij heten u van harte welkom!

Bent u op zoek naar een sfeervol adres om lekker te ontspannen? Boek dan snel uw hotelkamer bij ons verblijf in Sluis en geniet in de ochtend van een heerlijk ontbijt. Met onbeperkt ontbijten in ons restaurant wordt uw tripje naar Zeeland helemaal zorgeloos. Liever ’s avonds langskomen voor een om culinair te genieten van een diner? Reserveer dan uw tafeltje door te bellen naar +31 (0)117 461 438. Bij vragen of voor meer informatie over bijvoorbeeld allergenen of het ontbijtbuffet neemt u ook contact met ons op via het bovenstaande telefoonnummer of via het contactformulier.

Liever telefonisch reserveren?

Bel +31 (0)117 461 438

Neem nu contact met ons op