Boek hier uw topverblijf

Ons hotel

Met prachtig uitzicht op het water ligt aan de kaai van Sluis Hotel Rivers.

Home » Hotel algemene informatie

Hotelovernachting in Zeeland


Wij staan klaar om u een zorgeloze hotelovernachting in Zeeland te bezorgen. Met een prachtig uitzicht op het water van de nabijgelegen kaai komt u volledig tot rust. U heeft een ontspannen verblijf op een van de superieure kamers van ons hotel. Daarbij biedt ons sfeervolle restaurant een verrukkelijk aanbod van gerechten en dranken. Een hotelovernachting waarbij u kiest voor de optie inclusief onbeperkt ontbijt geeft u de ideale uitvalsbasis voor uw uitje naar Zeeland.

Een rustige hotelovernachting inclusief ontbijt in het prachtige Zeeland

Uw weekendje Zeeland verloopt vlekkeloos als u verblijft in ons hotel. In onze luxekamers begint of eindigt u uw dag in comfort. Bij een hotelovernachting raden we ook het inclusief ontbijt aan, waar u kunt genieten van een enorme rijkdom aan lekkernijen. Omdat ons hotel zich bevindt in het hartje van Sluis, bent u op wandelafstand van vele cafés, winkels en restaurants. Voor de gezinnen zijn er vlakbij ook een groot speelparadijs en een echte struisvogelboerderij. Daarnaast zijn er ook vele wandel- en fietsroutes die u leiden langs historische vestingwallen en door verrassende dorpjes. Natuurlijk bent u ook vlak bij de kust, die makkelijk bereikbaar is vanuit het hotel. Kijk even in het fotoalbum voor enkele impressies van het hotel.

Probleemloos aankomen en vertrekken

Uw auto kan u parkeren op een parking op 500m wandelafstand. Voor maar €3,- per dag kunt u hem daar laten staan. Als u tijdens uw verblijf uw auto wilt gebruiken, is dat geen probleem. U mag namelijk zoveel wegrijden als u wil, zonder dat u daar extra voor hoeft te betalen. Voor de fietstoeristen hebben wij natuurlijk ook vele plaatsen beschikbaar. Uw elektrische fiets kunt u ook opladen bij ons elektrische oplaadpunt.

Boek voor uw tripje Zeeland een hotelovernachting

Rivers Hotel & Restaurant geeft u de mogelijkheid om eenvoudig en ontspannen de omgeving te verkennen. Met een hotelovernachting en eventueel inclusief ontbijt kan uw vakantie in Zeeland niet meer foutlopen. Voor de reservatie van uw kamer of andere vragen kan u altijd bellen naar +31 (0)117 461 438.

Bekijk onze Comfort Deluxe kamer

Bekijken

Bekijk onze Suite Deluxe / Appartement

Bekijken