Boek hier uw topverblijf

Ons hotel

Met prachtig uitzicht op het water ligt aan de kaai van Sluis Hotel Rivers.

Het smaakvolle Rivers Hotel in Sluis.


Let op: ons hotel beschikt niet over een lift, maar onze medewerkers zijn u graag van dienst om uw bagage naar uw kamer te brengen.

Onze parkeerplaats bevindt zich op zo’n 500 meter van het hotel. Het adres is Klokstraat 15. U kunt hier gewoon oprijden waarna u bij het inchecken een uitrijticket ontvangt.

Met prachtig uitzicht op het water ligt aan de kaai van Sluis Hotel Rivers. Met een verrukkelijk aanbod van gerechten en dranken in het sfeervolle restaurant en een ontspannen verblijf op superieure kamers is dit hotel de ideale plek om van de weelderige omgeving te genieten.

In dit fraaie pand is te genieten van een één of meerdere sublieme overnachtingen. Sluis. Overnachten bij Rivers betekent optimaal gemak en luxe verblijf. Deze rustige accommodatie is geschikt om overdag de omgeving te verkennen. Het stadje ligt vlakbij de Belgische grens en staat bekend als zeer gemoedelijk. Er zijn vele café’s, winkels en restaurants te vinden. Er is een speelparadijs en een echte struisvogelboerderij. Er zijn Bourgondische thema’s en bruisende avondmarkten in de zomer. Culinair is het mogelijk om lekker verwend te worden. Bijvoorbeeld een trappistenbier op een terras of een streekgerecht in de vele restaurants, zoals die van Rivers. Wandelliefhebbers of recreatieve fietsers komen geheel aan hun trekken met de vele routes. Deze leiden langs historische vestingwallen en door verrassende dorpjes. De kust is nooit ver weg. St. Anna ter Muiden, de Vlaamse klokkentoren, de historie van Napoleon en Prins Maurits: Sluis heeft een rijk aanbod voor jong en oud.

Ons hotel beschikt over een nabij gelegen garage. Hier kunt u gratis uw fietsen stallen en eventueel opladen.

Het uitgebreide ontbijtbuffet is altijd inbegrepen in de kamerprijs.

Huisdieren niet zijn toegelaten in de hotelkamers, maar voor hulphonden maken we uiteraard graag een uitzondering.

Is de zon verdwenen, dan wordt het terras verwarmd en is het heerlijk toeven met een cocktail, een appelbeignet of verse huisgemaakte tapas. Het moderne, maar smaakvolle interieur combineert klassiek met warme kleuren.

Rivers is 7 dagen per week geopend. De bar is een aangename plek om even de dag door te nemen. De kamers zijn comfortabel en voorzien van alle gemakken; een heerlijk bed, douche, toilet, wifi, tv en een mooi uitzicht. Een comfort deluxe of suite deluxe/ appartement zijn te betrekken. Hierin zal het aan niets ontbreken, want de kwalitatieve ervaring van de gast staat voorop. Een gedreven en servicegericht team zorgt voor een prettig verblijf en de beste gerechten.  Superieure kwaliteit. Deze accommodatie mag ieder jaar vele gasten verwelkomen. Het is een prettige ontmoetingsplek, zonder dat het ten koste gaat van de rust. Rivers heeft al vele positieve waarderingen mogen ontvangen, van zowel hotelgasten als restaurantbezoekers.

Het witgeschilderde pand heeft de naam één van de mooiste terrassen van de omgeving te hebben, die ook dagjesmensen aantrekt. Het design, de sfeerverlichting en de reliëfs van het interieur zijn net zo stijlvol als de gerechten in het restaurant. Rivers heet iedere gast een warm welkom en garandeert een zeer aangenaam onderkomen in het hotel.

Bekijk onze Comfort Deluxe kamer

Bekijken

Bekijk onze Suite Deluxe / Appartement

Bekijken