Boek hier uw topverblijf

 
 
 
 

}

Dagelijks voor iedereen toegankelijk tussen 8:00 en 10:30

Voor slechts €17,50 onbeperkt ontbijten

Een zorgeloze fietsvakantie in Zeeland


Home » Fietsvakantie Zeeland

Bij een fietsvakantie in Zeeland wilt u natuurlijk in een hotel verblijven waar u goed kan uitrusten. Bij ons verloopt uw fietstocht met overnachting vlot. In een van onze luxe hotelkamers komt u namelijk meteen tot rust. Zo beginnen én eindigen uw dagen op een ontspannen manier, zodat u het maximale uit elke dag van uw fietsvakantie in Zeeland haalt.

Een optimale fietsvakantie in het heerlijke Zeeland

Ons hotel is de perfecte locatie voor een fietstocht met overnachting. Zo zijn we gelegen in het centrum van Sluis, een stadje vlak bij de Belgische grens. In de omgeving vindt u mooie fietsroutes doorheen gezellige dorpjes en historische omwallingen. Ons hotel is gelegen aan de kust, wat u een mooi decor biedt voor uw fietsvakantie in Zeeland. Wie met een elektrische fiets komt, laadt deze eenvoudig op bij ons eigen oplaadpunt. Mocht u met auto en fietsendrager onze kant op komen, hebben we ook een eigen parking op 500 meter van het hotel. Voor de mooie parkeerprijs van €3,- per dag is het zeker een optie om uw auto hier neer te zetten.

Kom met ons in contact voor een fietstocht met overnachting in ons luxehotel

Wilt u graag op fietsvakantie in Zeeland? Bij ons kunt u een hotelovernachting boeken inclusief ontbijt. Dankzij ons heerlijke en uitgebreide ontbijtbuffet begint u na een vreedzame overnachting met volle energie aan uw fietstocht. ’s Avonds kunt u ook heerlijk dineren in ons sfeervolle restaurant, een favoriet bij velen die Sluis eerder bezochten. Wilt u een overnachting reserveren? Bel dan naar +31 (0)117 461 438. Ook voor andere vragen kunt u hier terecht.

Liever telefonisch reserveren?

Bel +31 (0)117 461 438

Neem nu contact met ons op