Boek hier uw topverblijf

 
 
 
 

}

Dagelijks voor iedereen toegankelijk tussen 8:00 en 10:30

Voor slechts €14,95 onbeperkt ontbijt

Ontbijten in Sluis


Home » Privé: Hotel » Ontbijten in Sluis

Wilt u na een overnachting lekker onbeperkt ontbijten bij Rivers Hotel & Restaurant in Sluis, Zeeland? Wilt u uw verjaardag eens op een speciale manier vieren? Of hebt u graag een brede selectie aan producten als u gaat ontbijten? Kies dan voor het heerlijke ontbijt dat wij serveren. Als u bij ons overnacht, hoeft u ’s ochtends alleen maar langs onze buffettogen lopen om vele lekkernijen op uw bord te leggen. Ontbijten in Sluis was nog nooit zo lekker.

Onbeperkt ontbijten in Sluis: geniet van een uitgebreid ontbijtbuffet

Komt u overnachten bij Rivers Hotel & Restaurant, gevestigd in Sluis, dan is er ook de mogelijkheid om te genieten van het ontbijt. Iedere ochtend kunt u een vers en onbeperkt ontbijtbuffet verwachten waar u gegarandeerd niets tekortkomt. Zo kunt u onbeperkt ontbijten met onder andere diverse soorten brood, eieren, croissants, yoghurt, verschillende vlees- en kaaswaren, maar ook lekkere koffie, thee en sap ontbreken niet bij een ontbijt bij Rivers Hotel & Restaurant in Sluis, Zeeland.

Eenvoudig parkeren bij Rivers Hotel & Restaurant

Als u met de auto aankomt aan ons hotel, hebben wij voor u een heel eenvoudige parkeerservice. U kunt namelijk eenvoudig parkeren bij Klokstraat 15, een parkeerplaats van een collega restaurant. Deze parkeerplaats is maar 500 meter wandelen van het Rivers Hotel & Restaurant. Daarbovenop bedragen de kosten maar €3,- per dag, een stuk voordeliger dan andere parkeergelegenheden. Maakt u tijdens uw verblijf graag een uitstapje met de auto? Dat is geen enkel probleem. U bent namelijk vrij om de parking zo vaak u wenst te verlaten zonder extra kosten. Voor de fietsers die een nachtje blijven slapen, is er ook een elektrisch oplaadpunt aanwezig.

Wij heten u van harte welkom!

Boek snel uw hotelkamer bij Rivers Hotel & Restaurant in Sluis en geniet in de ochtend van een heerlijk ontbijt. Met onbeperkt ontbijten wordt uw tripje naar Zeeland helemaal zorgeloos. Liever ’s avonds langskomen voor een voortreffelijk diner? Reserveer dan uw tafeltje door te bellen naar +31 (0)117 461 438. Bij vragen of voor meer informatie over bijvoorbeeld allergenen of het ontbijtbuffet neemt u ook contact op met ons op via het bovenstaande telefoonnummer.

Neem nu contact met ons op