Boek hier uw topverblijf

 
 
 
 

Rruim terras

7/7 geopend

Parkeer voor maar €3,- per dag

Een culinair uitje in Zeeland


Home » Culinair Zeeland

Bij een culinair weekend in de provincie Zeeland is het fijn om ergens ontspannen te overnachten. Rivers Hotel & Restaurant is een hotel in hartje Sluis, een bruisend stadje aan de Belgische grens. In ons restaurant kunt u genieten van vele heerlijke voor-, hoofd- en nagerechten. Met meerdere luxekamers en een luxesuite ter beschikking is een comfortabel verblijf gegarandeerd. Daardoor komt u volledig tot rust terwijl u Zeeland culinair leert kennen.

Puur culinair genot tijdens uw uitje naar Zeeland

Ons restaurant biedt een rijkdom aan verschillende gerechten. U hoeft daarom absoluut niet ver in Zeeland te gaan om heerlijk culinair te genieten. Op onze menukaart vindt u heerlijke salades of een seizoensgebonden gerecht. Aangezien de kust niet ver is, kunt u bij ons ook genieten van scampi’s, mosselen, oesters en kreeftgerechten. Om een kijkje te nemen in het interieur van ons restaurant, bekijkt u het fotoalbum. In de stad Sluis vindt u bovendien ook verschillende cafés en restaurants die zeker de moeite waard zijn.

Boek een overnachting bij uw uitje

Als u met de auto naar ons hotel komt, kunt u 500 meter verderop op onze parkeerplaats terecht. Uw auto parkeert u hier voor €3,- per dag en zonder extra te betalen rijdt u deze de parkeerplaats op en af zoveel u wenst. Voor fietsers die op fietsvakantie zijn, hebben wij ook een eigen ruimte met elektrisch oplaadpunt. Om tijdens uw culinair uitje in Zeeland bij ons te overnachten, kunt u altijd telefonisch contact met ons opnemen via +31 (0)117 461 438. Bij andere vragen of meer informatie kunt u ook daar terecht, of vult u ons contactformulier in.

Liever telefonisch reserveren?

Bel +31 (0)117 461 438

Neem nu contact met ons op