Boek hier uw topverblijf

“Ik ben er op 26 /10 gaan eten met nichtje en met een grouponbon en we werden zeer vriendelijk onthaalt en het eten was zeer lekker als ook de bediening die vlot verliep alsook de vraag als wij ons aperitif namen wanneer wij ons voorgerecht wensten en dat vond ik heel goed want in andere restaurants zijn ze vlug en dat is altijd niet zo leuk”

– Annette Vandooren

Rruim terras

7/7 geopend

Parkeer voor maar €3,- per dag

Een gezellig restaurant in Sluis


Home » Restaurant Sluis

Wilt u een keer lekker uit eten in een restaurant in Sluis? Dan is Rivers Hotel & Restaurant een echte aanrader. In een sfeervol restaurant, in een van de mooiste panden van de stad, kunt u ontspannen en genieten van een lekker hapje eten. Wij heten u en uw gezelschap van harte welkom!

Heerlijk uit eten doet u bij ons restaurant in Sluis

Bij ons restaurant in Sluis bent u op het juiste adres als u een keer écht lekker uit eten wilt. U heeft tijdens een etentje bij Rivers Hotel & Restaurant een prachtig uitzicht op het water. Dankzij onze uitgebreide en met zorg samengestelde menukaart vindt u gegarandeerd iets lekkers. Kies bijvoorbeeld voor scampi’s in knoflookboter of een tomatensoep als voorgerecht en kies als hoofdgerecht bijvoorbeeld voor overheerlijke kreeft uit eigen homarium, pasta Vongole of een entrecote. Uiteraard is er ook gedacht aan de kinderen en zijn er voor hen speciale gerechten opgesteld. Zo is het dus mogelijk om met het hele gezin bij ons langs te komen!

Overnachten in het prachtige Zeeland

Nadat u heeft genoten van een heerlijk ontspannen avond in ons restaurant in Sluis is het mogelijk om te overnachten in ons hotel. In ons fraaie pand kunt u genieten van optimaal gemak en een luxe verblijf in een van de hotelkamers. Het is ook niet voor niets dé locatie in het mooie en gemoedelijke Zeeland om tot rust te komen en te genieten van een prachtige omgeving.

Maak een reservering bij ons restaurant

Kijkt u al uit naar een etentje bij Rivers Hotel & Restaurant in Sluis? Of wilt u een weekendje naar Zeeland en zoekt u een geschikt hotel? Maak in beide gevallen direct een reservering door te bellen naar +31 (0)117 461 438. Uiteraard bent u van harte welkom om contact met ons op te nemen wanneer u vragen heeft over bijvoorbeeld allergenen.

Liever telefonisch reserveren?

Bel +31 (0)117 461 438

Neem nu contact met ons op