Boek hier uw topverblijf

 
 
 
 

}

Dagelijks voor iedereen toegankelijk tussen 8:00 en 10:30

Voor slechts €17,50 onbeperkt ontbijten

Een weekendje weg in Zeeland


Home » Weekendje weg Zeeland

Uw weekendje weg naar Zeeland wilt u natuurlijk goed inplannen met allerlei activiteiten. Daarbij is het belangrijk om een plaats te hebben om even tot rust te komen, zodat u het maximale uit uw tripje kan halen. In onze luxe slaapkamers geniet u van de rust, of u nu een nachtje of weekendje weg bent in Zeeland. Ontdek het totaalpakket dat Rivers Hotel & Restaurant voor u te bieden heeft!

Wij bezorgen u een ontspannen weekendje weg in Zeeland

Ons prachtige hotel is gelegen in het centrum van Sluis, een mooi Zeeuws stadje aan de Belgische grens. Het is een van de meest romantische hotels in de regio. Dit komt mede door de ligging van het hotel aan de kust. Ook is er in Sluis van alles te doen. In de stad vindt u vele cafés, restaurants en winkels voor een leuk nachtje weg in Zeeland. Als u met jonge kinderen reist, is er ook een groot speelparadijs en een heuse struisvogelboerderij in de buurt. Daarbij is de kust vlot bereikbaar voor een dagje uitwaaien aan het strand. Voor de sportievere vakantiegangers zijn er ook schitterende wandel- en fietsroutes in de omgeving. Met een weekendje weg in Zeeland is er kortom voor ieder wel wat wils.

Boek uw nachtje weg in Zeeland bij ons

Bij al onze hotelovernachtingen raden we u ons uitgebreide ontbijtbuffet aan. Hier kunt u uitgebreid en onbeperkt genieten van heerlijk eten en drinken. Door de vele opties stelt iedereen zijn ontbijt naar eigen voorkeur samen. Zoekt u ook nog een dinerplek voor ’s avonds? Dan zijn de deuren van ons restaurant ook voor u geopend, zeven dag per week. Ons brede assortiment aan gerechten biedt u voldoende keuze uit verrukkelijke gerechten. Reserveert u graag een van onze luxekamers voor uw nachtje of weekendje weg in Zeeland? Bel dan naar +31 (0)117 461 438.

Liever telefonisch reserveren?

Bel +31 (0)117 461 438

Neem nu contact met ons op