Boek hier uw topverblijf

 
 
 
 

Rruim terras

7/7 geopend

Parkeer voor maar €3,- per dag

Een luxe hotelkamer boeken in Zeeland


Home » Luxe hotelkamer

Wij staan klaar om u een luxe overnachting in een van onze hotelkamers aan te bieden tijdens uw verblijf in Zeeland. Met het mooie Sluis als decor komt u in ons hotel volledig tot rust. Al onze kamers zijn namelijk ingericht om een maximum aan comfort en gemak te garanderen. Wij streven ernaar dat al onze gasten een probleemloos verblijf kennen. Een luxe hotelkamer bij ons betekent dat uw overnachting geen zorg meer is tijdens uw verblijf in Zeeland.

Alle luxe tijdens uw verblijf in Zeeland met een overnachting op onze hotelkamer

Bij een hotelovernachting heeft u meteen toegang tot het heerlijke ontbijtarrangement. Ons uitgebreide en onbeperkte ontbijtbuffet zorgt ervoor dat u uw dag energierijk begint. Na een verrukkelijk ontbijt hoeft u niet ver te gaan voor allerlei leuke activiteiten. Zo bevinden er zich in Sluis vele cafés, restaurants en winkels die een bezoekje waard zijn. In de omgeving kunt u ook een mooie fiets- of wandeltocht maken en met de kust vlakbij is een dagje strand bij lekker weer zeker een mogelijkheid. Voor een heerlijk avonddiner neemt u plaats in ons restaurant. Daar bieden wij u een uitgebreide menukaart met heerlijke seizoensgebonden gerechten en visspecialiteiten. Na een gezellige avond staat uw luxe hotelkamer klaar voor een comfortabele overnachting.

Makkelijk bereikbaar met fiets of auto

Als u naar Sluis komt met de auto, kunt u als hotelgast de auto op 500 meter van het hotel parkeren. Daar staat hij altijd vlakbij voor maar €3,- per dag. Wilt u de auto gebruiken voor een uitstapje naar iets verderop? Dan betaalt u geen enkele extra kosten bij het op- en afrijden van de parking. Voor de sportieve fietstoerist hebben wij ook een fietsenstalling beschikbaar. Daar kunt u eveneens als hotelgast uw elektrische fiets opladen.

Reserveer vandaag nog uw luxe hotelkamer

Een overnachting in een hotelkamer van ons betekent een luxe verblijf tijdens uw tripje in Zeeland. Om een indruk te krijgen van het interieur en de kamers, kunt u altijd ons fotoalbum bekijken. Een kamer reserveren doet u heel makkelijk door te bellen naar +31 (0)117 461 438. Daar helpen we u graag verder.

Liever telefonisch reserveren?

Bel +31 (0)117 461 438

Neem nu contact met ons op