Boek hier uw topverblijf

 
 
 
 

Rruim terras

7/7 geopend

Parkeer voor maar €3,- per dag

Een van de meest romantische hotels in Zeeland


Home » Romantische hotels Zeeland

Staak uw zoektocht naar romantische hotels in Zeeland en boek een overnachting bij Rivers Hotel & Restaurant! Hier beleeft u een romantisch en ontspannen weekendje met uw partner in een van onze mooie luxekamers of onze luxesuite. Met een maximum aan comfort en gemak verwent u zichzelf met pure quality time. Uw romantische uitje verloopt op rolletjes bij een van de mooiste hotels in Zeeland.

Kom eens langs bij een van de meest romantische hotels in Zeeland

Wij beschikken over een van de meest romantische hotels in de provincie Zeeland en we streven ernaar dat u lekker kunt ontspannen met uw geliefde. In onze luxueuze en keurig ingerichte hotelkamers kunnen u en uw geliefde helemaal tot rust komen. Zo is ons onbeperkte ontbijt zeker aan te raden als u overnacht in ons hotel. Ons ontbijtbuffet bevat alles wat u nodig heeft om goed aan de dag te beginnen. Met een heerlijke kop koffie of thee erbij, start u de dag meteen goed. Daarna kunt u op stap in het mooie Sluis, een leuk Zeeuws stadje met vele cafés, restaurants en winkels. De omgeving is ook rijk aan routes voor een romantische fiets- of wandeltocht en u bent in een mum van tijd bij de kust.

Reserveer een kamer voor jullie tweeën

In ons fotoalbum kunt u het interieur van ons hotel in Sluis al bekijken. Ziet u het wel zitten om samen een weekendje weg te boeken naar een van de meest romantische hotels van Zeeland? Als u met de auto arriveert, kunt u eenvoudig parkeren op 500 meter van het hotel. Daar staat uw auto voor een scherpe €3,- per dag vlakbij, zodat u ook probleemloos een uitje met de auto maakt. Uw fietsen kunt u ook opbergen in onze fietsenstalling met elektrisch oplaadpunt. Een kamer reserveren? Dat kan heel makkelijk door te bellen naar +31 (0)117 461 438.

Liever telefonisch reserveren?

Bel +31 (0)117 461 438

Neem nu contact met ons op