Boek hier uw topverblijf

 
 
 
 

Rruim terras

7/7 geopend

Parkeer voor maar €3,- per dag

Een prachtige hotelkamer boeken


Home » Hotelkamer boeken

Een luxueuze hotelkamer boeken doet u bij ons heel eenvoudig. Voor een weekendje of vakantie in Zeeland bieden wij u een comfortabel verblijf. In onze luxekamers of luxesuite komt u volledig tot rust. Rivers Hotel & Restaurant is gelegen in het gezellige Zeeuwse stadje Sluis. Lees verder over wat er voor u klaarstaat bij het boeken van een hotelkamer bij ons.

Een comfortabele hotelkamer in Zeeland boeken

Bij het boeken van een hotelkamer bij ons hotel heeft u diverse keuzemogelijkheden. Wij hebben luxe hotelkamers ter beschikking, die uitgerust zijn met alles wat u nodig heeft voor een zorgeloos verblijf. Zo krijgt u een heerlijk bed, ruime badkamer met douche en toilet, wifi, tv en een mooi uitzicht. Ook hebben we een suite ter beschikking, die uitgerust is met een eigen keuken, eettafel, sofa en volledig dakterras. Met een parking op 500 meter van het hotel arriveert u probleemloos met de auto. Hotelgasten met een fiets kunnen die natuurlijk ook opbergen bij ons, waar we tevens een elektrisch oplaadpunt hebben. Voor mensen die graag iets van de omgeving willen zien, zijn er vele fiets- en wandelroutes beschikbaar. Daarnaast is de kust vlot te bereiken vanaf ons hotel, waardoor u ook lekker een dagje aan het strand kunt vertoeven. In Sluis zijn er bovendien vele winkels, cafés en restaurants, zodat u zich zeker niet hoeft te vervelen.

Behoefte aan een kleine vakantie? Reserveer een kamer!

Als u eerst een beeld wilt krijgen van hoe het hotel eruitziet, kunt u altijd een kijkje nemen in ons fotoalbum. Voo het boeken van een hotelkamer bij ons belt u naar het nummer +31 (0)117 461 438 of vult u ons contactformulier in.

Liever telefonisch reserveren?

Bel +31 (0)117 461 438

Neem nu contact met ons op