Boek hier uw topverblijf

 
 
 
 

Rruim terras

7/7 geopend

Parkeer voor maar €3,- per dag

Een van de mooiste hotels aan de kust


Home » Hotels aan de kust

Een zorgeloze strandvakantie spendeert u natuurlijk liever aan een van de betere hotels aan de kust. Rivers Hotel & Restaurant, gelegen in het prachtige Zeeuws-Vlaanderen, zorgt er graag voor dat hun hotelgasten niets tekortkomen. Wij bieden u namelijk de luxe en het comfort voor een bijzondere hotelovernachting. In het prachtige Sluis zijn wij een van de weinige hotels die u een voortreffelijke vakantie aan de kust bezorgt.

Boek een verblijf bij een van de meest luxueuze hotels aan de kust

Bij een bijzondere hotelovernachting in ons hotel in Zeeuws-Vlaanderen horen heel wat mooie extra’s. Zo is er een onbeperkt ontbijtbuffet aanwezig. Daar kunt u ook als hotelgast uw eigen ontbijt samenstellen uit de rijkdom aan eten en drinken. Daarna kunt u vanuit ons hotel op verkenningstocht in Zeeuws-Vlaanderen. Als u met de auto aankomt, kunt u die bij aankomst eenvoudig parkeren op de parkeerplaats vlak bij het hotel. Hiervoor betaalt u slechts €3,- per dag. U kunt de auto ook gebruiken tijdens uw verblijf zonder daarvoor extra parkeerkosten te betalen, iets wat niet vanzelfsprekend is bij de meeste hotels aan de kust.

Uw dag in Zeeuws-Vlaanderen ontspannen afsluiten bij ons hotel

Alle kamers zijn uitgerust met een comfortabel bed, tv, wifi, een ruime badkamer en een mooi uitzicht. Ze zijn naar maximaal comfort ingericht om u een bijzondere hotelovernachting te bezorgen. In het mooie stadje Sluis vindt u allerlei mooie winkels, cafés en restaurants. Voor de allerkleinsten is er ook een speelparadijs en een struisvogelboerderij vlakbij. Vanuit ons hotel kunt u ook op een fiets- of wandeltocht vertrekken dwars door het mooie Zeeuws-Vlaanderen. Voordat u onder de wol kruipt, kunt u heerlijk dineren in ons restaurant. Uit ons uitgebreide keuzemenu kiest u voor onder andere seizoensgebonden gerechten, visspecialiteiten of heerlijke maaltijdsalades. Uw avonden aan de kust zijn daarmee heerlijk afgesloten in een van de betere hotels.

Reserveer uw bijzondere hotelovernachting

Vindt u het lastig om te kiezen uit de vele hotels aan de kust? Of zoekt u gewoon naar een comfortabel hotel voor uw weekendje Zeeuws-Vlaanderen? Mocht u even interesse hebben in een sfeerimpressie van ons hotel, kunt u altijd het fotoalbum raadplegen. Door te telefoneren naar +31 (0)117 461 438 reserveert u snel en eenvoudig uw kamer of stelt u uw vragen over het hotel en restaurant.

Liever telefonisch reserveren?

Bel +31 (0)117 461 438

Neem nu contact met ons op