Boek hier uw topverblijf

 
 
 
 

}

Dagelijks voor iedereen toegankelijk tussen 8:00 en 10:30

Voor slechts €17,50 onbeperkt ontbijten

Een uitgebreid ontbijtbuffet in Sluis


Home » Ontbijten in Sluis

Uw daguitstap begint natuurlijk meteen goed met een uitgebreid ontbijtbuffet. Bij Rivers Hotel & Restaurant kunt u elke dag van de week rekenen op een heerlijk ontbijtarrangement. Zo hoeft u geen hotelgast te zijn om te proeven van de lekkernijen die elke ochtend bij ons klaarliggen. Voor een zacht prijsje kunt u grenzeloos genieten van het uitgebreide ontbijtbuffet. Dan kunt u vol energie beginnen aan uw heerlijke uitstapje in het gezellige Zeeland.

Een uitgebreid ontbijtbuffet als perfecte begin van de dag

In ons ontbijtarrangement is er voor iedereen wel wat te vinden. Zo beschikken wij zowel over lichtere, gezonde opties maar kunt u ook heerlijk stevig en hartig ontbijten. In ons luxueus en comfortabel decor zullen uw zorgen meteen verdwijnen. Nadat u genoten hebt van het uitgebreid ontbijtbuffet, biedt het gezellige Sluis zich aan om de rest van uw dag mee te vullen. Zo kunt u bijzonder snel de kust bereiken voor een ontspannen dagje aan het strand. Ook is de omgeving heel geschikt voor verschillende fiets- en wandeltochten. Als u met het hele gezin op stap gaat, is er tevens een groot speelparadijs en een heuse struisvogelboerderij vlakbij. Mocht u ’s avonds ook nog een plekje zoeken voor een verrukkelijk diner, is ons restaurant altijd een goede keuze. Daar kunt u namelijk culinair genieten van een brede selectie aan gerechten.

Genieten van ons uitgebreide ontbijtbuffet? Reserveer vandaag nog!

Ons ontbijtarrangement staat open voor iedereen die zin heeft om zichzelf eens goed te verwennen. Aan een scherpe prijs kunt u dan ook mateloos genieten. Heeft u interesse om uw uitje te beginnen bij ons? Reserveer dan een ontbijtarrangement door te bellen naar +31 (0)117 461 438. Voor andere vragen kunt u ook op elk moment van de dag op dit nummer terecht.  

Liever telefonisch reserveren?

Bel +31 (0)117 461 438

Neem nu contact met ons op