Boek hier uw topverblijf

 
 
 
 

}

Dagelijks voor iedereen toegankelijk tussen 8:00 en 10:30

Voor slechts €14,95 onbeperkt ontbijt

Ontbijten in Sluis


Wilt u na een overnachting lekker ontbijten bij Rivers Hotel & Restaurant in Sluis? Wilt u uw verjaardag op een andere manier vieren dan andere jaren? Of bent u vroeg uit de veren en wilt u in uw weekend genieten van een uitgebreid ontbijt in Sluis? Dan kunt u kiezen voor het ontbijt dat wij serveren.

Ontbijten in Sluis: geniet van een uitgebreid ontbijtbuffet

Komt u overnachten bij Rivers Hotel & Restaurant, gevestigd in Sluis, dan is het ontbijt inbegrepen bij de prijs. Als u niet overnacht in een van de hotelkamers is het uiteraard ook mogelijk om te komen ontbijten. Iedere ochtend kunt u een vers en onbeperkt ontbijtbuffet verwachten waar u gegarandeerd niets tekort komt. Zo kunt u ontbijten met onder andere diverse soorten brood, eieren, croissants, yoghurt, verschillende vlees- en kaaswaren, maar ook lekkere koffie, thee en sap ontbreekt niet bij een ontbijt bij Rivers Hotel & Restaurant in Sluis.

Veelzijdige menukaart bij Rivers Hotel & Restaurant

Heeft u de hele dag de prachtige omgeving van Sluis ontdekt? Bent u bij een van de bruisende markten geweest? Of bent u naar het strand geweest? Dan zult u vast en zeker honger hebben. Gelukkig hebben we bij Rivers Hotel & Restaurant een veelzijdige menukaart voor u samengesteld voor een overheerlijk diner: van carpaccio tot een pastagerecht en van kreeft uit eigen homarium tot een steak tartare.

Wij heten u van harte welkom!

Boek snel uw hotelkamer bij Rivers Hotel & Restaurant in Sluis en geniet in de ochtend van een heerlijk ontbijt. Liever ’s avonds langskomen voor een voortreffelijk diner? Reserveer dan uw tafeltje door te bellen naar +31 (0)117 461 438. Bij vragen of voor meer informatie over bijvoorbeeld allergenen of het ontbijtbuffet neemt u ook contact op met het bovenstaande telefoonnummer.

Andere vonden de volgende artikelen ook interessant

 

Neem nu contact met ons op